nietrzymanie moczu
Tutaj poruszamy rozmaite tematy niezwiązane z innymi działami forum. Chcesz podzielić się jakąś ciekawą albo nietypową informacją? Zrobisz to tutaj.
nietrzymanie moczu
Post autor: pepka »
znacie jakieś dobre środki na nietrzymanie moczu? Gdzie kupujecie i jest duzy wybór tego rodzaju produktów?? Będę wdzieczna za kazde polecenie, bo szukam dobrych wkładek
Re: nietrzymanie moczu
Post autor: Mela »
Podejdź do DOZ, tam mają szeroką ofertę tego typu produktów, no i są w dobrej cenie. Ja kiedyś dostałam nawet próbki, zanim zdecydowałam się na konkretny produkt, dlatego warto podpytać przy okienku
Post autor: pepka »
dzięki wielkie za pokierowanie, byłam w DOZ i kupiłam już wkładki, pani farmaceutka mi poleciła bardzo dobre, ale wybór takich wkładek mają bardzo duży i ceny są w porządku
Post autor: lemonade »
W razie czego w dozie można bez problemu poprosić o próbki różnych środków chłonnych, nie wiem czy każda apteka ma taką możliwość, ale w dozie mają spory wybór. Można sprawdzić co Wam najbardziej odpowiada
Post autor: basienka77 »
Dokładnie, ja sama korzystałam z takich darmowych próbek. Ogólnie to też zauważyłam, że DOZ ma bardzo korzystne ceny jeśli chodzi o środki higieniczne więc warto tam kupować.