nauka zawodu - kursy online?

Tutaj poruszamy rozmaite tematy niezwiązane z innymi działami forum. Chcesz podzielić się jakąś ciekawą albo nietypową informacją? Zrobisz to tutaj.
Awatar użytkownika
ignacy97

nauka zawodu - kursy online?

Post autor: ignacy97 »

Witam forumowicze! Jestem tu po raz pierwszy i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Szukam pomocy w znalezieniu odpowiedniego kursu online z certyfikatem. Chcę rozwijać swoje umiejętności i zdobyć nowe kwalifikacje, a kursy online wydają mi się idealnym rozwiązaniem. Czy ktoś może polecić mi jakieś kursy online z certyfikatem? Zależy mi na tym, aby mieć pewność, że po ukończeniu kursu będę posiadać certyfikat potwierdzający moje umiejętności. Czekam na Wasze sugestie i dziękuję z góry za pomoc! 😉
mojażonkaa

Re: nauka zawodu - kursy online?

Post autor: mojażonkaa »

Nie lubię, kiedy moi pracownicy stoją na laurach i tak naprawdę nic specjalnego nie są w stanie zrobić dla firmy i dlatego powiedziałam sobie, że czas wysłać ich na jakieś kursy. Wiecie, będą to ciekawe szkolenia dla pracowników , które pomogą w rozwoju także w przyszłości. Naprawdę mi na tym zależy, dlatego rozważam jak najwięcej możliwości. Liczę, że coś fajnego znajdę.
ODPOWIEDZ