Jakie zabawki lubią Wasze dzieci?
Tutaj poruszamy rozmaite tematy niezwiązane z innymi działami forum. Chcesz podzielić się jakąś ciekawą albo nietypową informacją? Zrobisz to tutaj.
- ładysława
Jakie zabawki lubią Wasze dzieci?
Jakie zabawki lubią Wasze dzieci? Kupujecie im jakieś zabawki edukacyjne, interaktywne itp? Jeśli tak, to jakie zabawki edukacyjne dla trzyletniego dziecka możecie polecić? Jakie są naprawdę fajne i wciągające dzieci. Nie wiem na co się zdecydować, a trochę zaczyna gonić mnie czas jeśli chodzi o zakup. Możecie polecić jakieś naprawdę śwetne zabawki edukacyjne dla trzylatków?
Re: Jakie zabawki lubią Wasze dzieci?
Post autor: akaiaa »
Doskonalenie umiejętności u dzieciaków to ważny dla mnie obszar. W związku z czym po prostu sprawdzam sobie niektóre sprawy. I póki co dla mnie takie https://klub.fm/wednesday-kolorowanka/ kolorowanki to jest hit. Maluszki zajmują się tym odpowiednio i mają naprawdę świetną zabawę, frajdę z tego.
Re: Jakie zabawki lubią Wasze dzieci?
Post autor: jessiee88 »
Jestem zwolenniczką kupowania prezentów dla dzieci wcześniej, zanim w ogóle się pojawią okazje, ale nie zawsze ostatnio mam na to czas. Dlatego jestem pewna, że zabawki dla sześciolatka znajdę z odpowiednim specjalistą, bo to coś konkretnego dla mnie. Liczę, że mi to pomoże.