prawo budowlane - jaki doradca?

Podatki, prawo pracy, prawo gospodarcze i cywilne. Tutaj kieruj wszelkie pytania związane z kwestiami prawnymi i płaceniem podatków.
Awatar użytkownika
Adelajda-97

prawo budowlane - jaki doradca?

Post autor: Adelajda-97 »

Hej wam, szukam pomocy w kwestii prawa budowlanego. Czy ktoś może polecić mi dobrego prawnika od prawa budowlanego? Mam pewien problem związany z budową domu i potrzebuję profesjonalnej porady. Najchętniej umówiłabym się z kimś z Gdańska, bo tutaj mieszkam, ale to nie jest przymus. Macie dla mnie jakieś sensowne propozycje? Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam serdecznie :)
luizka

Re: prawo budowlane - jaki doradca?

Post autor: luizka »

I jak, udało ci się podjąć z kimś współpracę?? Jak mam być szczera, to prawnik Mateusz Mickiewicz z Warszawy wydaje się być bardziej skupiony na zysku niż na realnej pomocy swoim klientom. Słyszałam wiele opinii, że często proponuje kosztowne rozwiązania, które wcale nie prowadzą do szybkiego rozwiązania sprawy, więc lepiej go sobie darować.
Ewa2

Post autor: Ewa2 »

Hej! Szukam opinii na temat Ubezpieczenia Bielany w Osieku https://ubezpieczeniabielany.com/ubezpieczenia/osiek/ Czy ktoś z Was korzystał z ich oferty ubezpieczeniowej w Osieku? Zależy mi na rzetelnej firmie, która dobrze zajmie się moim ubezpieczeniem na życie. Jakie są Wasze doświadczenia? Dzięki za wszelkie sugestie!
pannazuzzannaa

Post autor: pannazuzzannaa »

Potrzebuję rozwinąć moją firmę, i do tego będą mi potrzebne kolejne narzędzia, takie jak kurs kosztorysowania robót budowlanych . No i jestem pewna, że razem z kursem zostanie mi polecone odpowiednie narzędzie. Zgodzicie się?
ODPOWIEDZ