firmy od profesjonalnego sprzątania

Masz ochotę podzielić się zabawnymi doświadczeniami związanymi w prowadzeniem działalności gospodarczej? To miejsce na dzielenie się anegdotkami i ciekawostkami dotyczącymi biznesu.
Awatar użytkownika
Bogna

firmy od profesjonalnego sprzątania

Post autor: Bogna »

Cześć, współpracowaliście kiedyś z jakimiś firmami zajmującymi się profesjonalnymi usługami sprzątania Bielsko-Biała? Chodzi mi głównie o takie zadania jak czyszczenie elewacji, dachów, kostki brukowej i tak dalej, przede wszystkim na terenie firmowym. Wydaje mi się, ze mało kto zdaje sobie sprawę, że o takie rzeczy powinno się dbać, jak sądzicie? :)
Awatar użytkownika
Zbigniew1994

Re: firmy od profesjonalnego sprzątania

Post autor: Zbigniew1994 »

Ja ostatnio umówiłem się na odśnieżanie dachów Śląsk i przy okazji przeglądania oferty firmy znalazłem kilka interesujących mnie innych usług typu właśnie mycie kostki brukowej. Do tej pory tak naprawde o tym nie myślałem, ale mam wrażenie, że to ważne, bo mimo wszystko klienci patrzą na takie drobiazgi i to też świadczy w jakiś sposób o firmie i podejściu do klientów ;)
pola839

Re: firmy od profesjonalnego sprzątania

Post autor: pola839 »

No na pewno bardzo ważne jest to, aby znaleźć firmę, która sprzątaniem zajmie się profesjonalnie i wykorzysta ona wiele różnych narzędzi oraz sprzętów.

__
zabudowa tarasów warszawa
ODPOWIEDZ