Z tego co udało mi się dowiedzieć, ISO to międzynarodowy system oceny i certyfikacji, który pomaga firmom i organizacjom w poprawie jakości swoich produktów i usług. Ktoś z was zdecydował się skorzystać? Jeśli macie jakieś dodatkowe informacje lub doświadczenia związane z ISO, chętnie je poznam.
czym dokładnie jest ISO?
Wszystko na temat prowadzenia własnej firmy. Tutaj rozmawiamy o biznesie, gospodarce, finansach, a także wymieniamy się doświadczeniami i dzielimy ciekawymi informacjami o aktualnych wydarzeniach.
- Pola
czym dokładnie jest ISO?
Cześć wszystkim! Jestem tu po raz pierwszy i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Co to jest ISO? To pytanie nurtuje mnie od jakiegoś czasu, więc postanowiłam zapytać o to Was. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc.
Z tego co udało mi się dowiedzieć, ISO to międzynarodowy system oceny i certyfikacji, który pomaga firmom i organizacjom w poprawie jakości swoich produktów i usług. Ktoś z was zdecydował się skorzystać? Jeśli macie jakieś dodatkowe informacje lub doświadczenia związane z ISO, chętnie je poznam.
Dziękuję za uwagę i życzę Wam wszystkim udanego dnia! 
Re: czym dokładnie jest ISO?
Post autor: bejbaa22 »
No dobrze, rozwiązania IT są ważne, już to wiemy, ale jaka jest różnica, jeśli biorę pod uwagę coś takiego jak prywatna chmura obliczeniowa , a publiczna? Pewnie do tej pierwszej potrzebuje specjalnego kodu, ale jak wygląda z tą drugą? Jak to w ogóle może działać?