najtańsza apteka

Tutaj poruszamy rozmaite tematy niezwiązane z innymi działami forum. Chcesz podzielić się jakąś ciekawą albo nietypową informacją? Zrobisz to tutaj.
mebsa

najtańsza apteka

Post autor: mebsa »

która apteka jest według was najtańsza? Macie swoje ulubione miejsca stacjonarne gdzie kupujecie? Zależy mi na znalezieniu możliwie taniej apteki bo w tej w której kupuję teraz jest dosyć drogo
Gość

Re: najtańsza apteka

Post autor: Gość »

A byłaś w DOZ? Ja kupuję od wielu miesięcy od nich, bo taniej niż tam nie znalazłam swoich leków i suplementów. Ostatnio robiłam tam większe zakupy i udało mi się sporo zaoszczędzić.
zazuza

Post autor: zazuza »

Moim zdaniem najtaniej jest w dozie i ja tam kupuję od dawna. Kiedyś sobie porównałam ceny pomiędzy aptekami w moim mieści i moje leki wychodzą w dozie najtaniej
mebsa

Post autor: mebsa »

zgodnie z waszymi poleceniami wybrałam się do DOZ, tam mnie pozytywnie zaskoczyły ceny, na pewno jeszcze tam wrócę po zakupy bo ceny są super i wybór produktów także
Zuza

Post autor: Zuza »

DOZ ma naprawdę korzystne ceny leków, ale też suplementów. Kupuję u nich od wielu miesięcy, bo taniej niż tam nie znalazłam. W innych aptekach te same produkty są często droższe o kilka złotych.
ODPOWIEDZ