botoks do salonu -gdzie kupujecie?
Tutaj poruszamy rozmaite tematy niezwiązane z innymi działami forum. Chcesz podzielić się jakąś ciekawą albo nietypową informacją? Zrobisz to tutaj.
botoks do salonu -gdzie kupujecie?
Post autor: asiejka »
Botoks do salonu - gdzie kupujecie? Pytanie kieruję do specjalistów którzy prowadzą własne salony i robią w nich zabiegi z botoksem. polećcie sprawdzone miejsca do zakupu
Re: botoks do salonu -gdzie kupujecie?
Post autor: Gość »
Zobacz w DOZ, od niedawna można u nich zamawiać botoks. Ja zamawiam online i odbieram stacjonarnie. Jest w dobrej cenie i z tego co zdążyłam zauważyć zaopatrzenie mają też dobre.
Post autor: Ella »
A jak zamawiasz ten botoks z DOZ online? Trzeba wysłać receptę? Z tego co widzę ceny mają naprawdę dobre. Długo się czeka na odbiór botoksu od dnia zamówienia?
Post autor: bonitka »
Botoks jest na receptę, najczęściej gabinety medycyny estetycznej mają coś na stanie, bo mogą sobie wystawiać zapotrzebowanie. Chociaż może byc też tak, że gabinet kosmetologiczny zatrudnia lekarza, który może takie zabiegi z botoksem przeprowadzać i wtedy po prostu wystawia indywidualne recepty, które bez problemu zrealizujesz w dozie. Botoks można zamówić online i odebrac stacjonarnie w aptece
Post autor: Zojkae »
No właśnie jeśli chodzi o ten botox, a właściwie mówiąc bardziej fachowo produkty z toksyną botulinową w DOZie, to słyszałam wielokrotnie, że mają świetne ceny i że właśnie można kupic taki produkt na receptę. Koniecznie muszę się tym tematem zainteresować.